Sabri Salaj-Në  fazën e parë të koronavirusit menaxhimi ishte shumë më i lartë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nese shtete si Gjermani, Franca, Italia, Britania, etj.me sisteme shendetësore më të larta  ka arrit me u senziblizua dhe me u mbyll, pse ne me nje sistem shumë më të vogël e lejojmë që sistemi shëndetësorë të udhëheqet me mjek praktikanta të cilët i kemi futur në këtë betejë si pasojë  e infektimit të mjekëve kryesorë.  Numri i rritjeve po çon drejt mbylljes totale, dhe mbyllja e vonuar do të kete shumë pasoja ne popull, theksoi  Sabri Salaj – këshilltarë në Kuvendin Komunal,  gjatë takimit të Bashkësive lokale në Anë të Malit.

Share.