RTV Dukagjini , puna e gazetarisë dhe planet për bashkëpunim me TV Teuta

0

Sonte në orën 20.30 në TV Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Te ftuar : DARDAN BELEGU :  zevendës drejtor i RTV DUKAGJINI

NITA BRISKU : gazetare dhe moderatore

DURIM XHEMA : gazetar

FISNIK ZYMI : moderator

 

Share.