RROGA MESATARE NË MALIN E ZI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të ardhurat mesatare pa tatim dhe kontribute në muajin korrik, sipas të dhënave të MONSTAT, ka kapur shumën prej 476 euro, dhe ka qenë 1,7 herë më e vogël nga shporta minimale shpenzuese e cila vlen 804,6 euro. Të ardhurat mesatare pa tatim dhe kontribut në muajin korrik ka rënë për 1% krahasuar me muajin qershor.Të përkujtojmë se sipas raportit të MONSTAT-it, të ardhurat mesatare bruto në muajin korrik kanë kapur shumën e 719 eurosh.

Share.