RREZOHEN 68 SHTËPIZA NË ADË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërmarrja e të Mirave Detare ka njoftuar se 68 shtëpizat në Adë, pronarët e të cilave nuk kanë kryer obligimet e tyre për vitin 2014, dhe as kanë nënshkruar kontratën për shfrytëzimin e tokës shtetërore, do të rrëzohen dhe fshihen nga evidenca dhe plani.Pronarët kishin afat deri me 31 mars 2014 të nënshkruajnë kontratën, madje ka skaduar edhe afati i sivjetshëm.Gjatë kësaj kohe 34 prej tyre, nga 102, i kanë shlyer detyrimet, kurse për 68 të mbetur do të merren masat e përmendura.

 

Share.