RREZART CUNGU NE DAVIS CUP

0

Tenisieri I Klubit të tenisit Belvi në Ulqin, Rrezart Cungu,  në Podgoricë fitoi ndeshjen kualifikuese dhe kështu ai do të prezentojë Malin e Zi në kampionatin e madh të Davis Cup.

Kualifikimin për këtë turne ndërkombearë e fitoi pas lojës prej 3 orë e 10 minuta me tenisierin Pavle Rogam me rezultatin 6-7 6-3 6-3.

Turneu i Davis Cup do të mbahet nrr.cungu1_ë San Marino prej datës 15-18 korrik 2015.

Share.