RREZART CUNGU FITUES I DYFISHTE

0

Sot ne turneun “Podgorica open 2015” Rrezart Cungu u shpall fitues i dyfisht, ku ne finale ne single e mundi lojtarin grek Antonopullos me rezultatin 6:3, 3:6 dhe 7:5.  Rrezarti poashtu ne lojen dabl se bashku me parterin e tij kane fituar finalen e ketij turneu.

rrez3 rrez5 rrezarti1 rrezarti2

Share.