Rrënohet objekti ilegal në Bashbylyk

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Objekti ilegal në ullishtën e Bashbylykut është rrënuar gjatë ditës së sotme, dy ditë pas arrestimit të personit që vazhdoi  punimet në objekt, edhe pse me vendim të Ministrisë së turizimit i ishte ndaluar ndërtimi. Edhe pas k;tij vendim, Nusret Koshuta nga Rozhaja kishte vazhduar të punojë në objekt, çka solli ndërhyrjen e policisë dhe arrestimin e tij. Ndaj Koshutës prokuroria ka ngritur padi për ndërtim pa leje.

Share.