Rregullimi i sinjalistikës horizontale

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndërmarrja publike “Veprimtaritë Komunale” është duke realizuar rregullimin e sinjalistikës horizontale. Drejtori i kësaj ndërmarrje Skender Kaleziq, u shpreh për televizionin Teuta se sinjalizimi është duke u rregullaur vetëm në rrugët brënda qytetit të Ulqinit dhe puna gjërë më tani ka shkuar si duhet. Sa i përket sinjalizimit vertikal , ai bëhet në bazë të kërkesës së sekretariatit për Veprimtari Komunale tha  Kaleziq.

Share.