Rrahje masive e azilkërkuesve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në qendrën për pranim të azilkërkuesve në Harburg të Hamburgut, gjatë vikendit kanë ndodhur rrahje masive në mes të banorëve. Rrahja ka ndodhur në mes të shqiptarëve dhe eritreanëve dhe, për pasojë, lëndime kanë pësuar 16 ndërsa janë arrestuar 18 veta, të gjithë meshkuj, nga 20 deri 40 vjeçarë. Në rrahjen ku janë përdorur shkopinj dhe objekte të tjera të forta, kane marrë pjesë rreth 40 persona.

Share.