Rotari klub në Ulqin shpërndau mirënjohje për punëtorët medicinal

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anëtarët e klubit Rotari në Ulqin mbrëmë prezantuan rezultatet globale në luftën kundër sëmundjes së poliomelitit, dhe u shpërndanë mirënjohjet “Polio Ambasador” të punësuarëve medicinal për kontributin e jashtëzakonshëm në imunizimin e popullsisë së Ulqinit gjatë viteve ’60 dhe ’70 kur kjo sëmundje ishte epidemi në rajon. Kryetari i këtij klubi, Boris Margjonoviq, deklaroi se qëllimi i manifestimit është rritja e ndërgjegjësimit  por edhe e mjeteve dhe mbështetjes për ti dhënë fund kësaj sëmundjeje.

Share.