Riparimi i kripores

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Solana_Bajo-Sekulic_Ulcinj_Crna-Gora_0_0_468X10000Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm  dhe turizmit ka kërkuar nga qeveria  197 mijë euro për riparimin e pompave  me qëllimin të thithjes së ujit për mbushur basenet me ujë të njelmët  të Kripores,- është kumtuar në tryezën e rrumbullakët dedikuar mbrojtjes së Kripores.

Tryezën e rrumbullakët e ka organizuar Qendra për mbrojtjen e shpezëve.Te pranishmit përfaqësuesit  e Ministrisë I kanë njoiftuar se do të kërkojë mjetet financiare nga qeveria për rinovimin e  Kripores.

Share.