Rikonstruktimi i magjistralës(VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deri në fund të kësaj jave do të duhej të fillojë rikonstruktimi i magjestrales Ulqin – Tivar. Vlera e këtyre punimeve kap shumën e 500 000 eurove dhe se nga sekretariati për çështje komunale paralajmërojnë se këto punime do të perfundojnë deri në fillim të sezonit turistik. Toka që rrëshqet , me vite të tëra demton rrugën dhe se tash kërcënon që komunikacioni të ndërpritet tërsisht në këtë drejtim.

Share.