Rezultatet e obduksionit të foshnjës që humbi jetën

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeprokurori shtetëror, Ivica Stankoviq ka kumtuar se rezultatet e obduksionit të fëmijës nga Bjello Pola, që vdiq në Qendrën Klinike tregojnë se ai është ngulfat për shkak të hemorragjisë në mushkri të shkaktuar nga infeksioni me baktere. Stankoviq gjithashtu ka vërtetuar se kryesisht të gjitha kampionet e marra nga spitali në Bjello Pole tregojnë praninë e baktereve. Kryeprokurori shtetëror ka thënë se prokuroria nuk fsheh dhe nuk ka për qellim të fsheh rezultatet e instituti për shëndet publik, por pason shqyrtimi i disa çështjeve profesionale.

Share.