Rekordmeni Agushi thyen një tjeter rekord në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rekordmeni kosovarë  nga qyteti I Vitisë iu rikthye Ulqinit për të thyer një tjeter rekord të xhonglimit të topit me kokë. Agushi ka thyer përsëri një rekord të ri ,atë të ecjes së kombinuar në 60 minuta ku realizoj 3 kilometra e 60 metra ecje. Ai përmes Televizionit Teuta shprehet falenderues për miqt dhe qytetarët e Ulqinit të cilët çdo herë e mirëpresin me dashamirësi. Emri i Agim Agushit figuron në librin botërorë të rekordeve.  Në të ardhmen e presin sfida të mëdha por pasioni mbi këtë sport që ai praktikon ja bënë më të lehtë tejkalimin e tyre.

Share.