Regjistrimi në Shkollën fillore të arsimit muzikor dhe të baletit vazhdon

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Regjistrimi në Shkollën fillore e arsimit muzikor dhe të baletit është duke u zhvilluar sipas planprogramit dhe gjërë më tani janë të kënaqur me numin e nxënësve të interesuar. Regjistrimet kanë filluar për: piano, kitarë, flautë, fizarmonikë, balet, solokëndim, thotë Fatime Buzuku, drejtoreshë e Shkollës fillore e arsimit muzikor dhe të baletit. Ajo fton të gjithë të interesuarit ti bashkangjiten  këtij institucioni. Ajana Llunji dhe Liara Haxhibrahimi bëjnë thirje bashkëmoshatareve të vet që të regjistrohen në këtë shkollë që të edukohen dhe të argëtohen.

Share.