Regjistrimet në mekteb deri më 18 shtator

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bashkësia Islame në Mal të Zi dhe Mexhlisi i Bashkësisë Islame të Ulqinit bën regjistrimin e nxënësve në mekteb. Të gjithë të interesuarit nga mosha 7 vjeçare mund të paraqiten në ambientet e Bashkësisë Islame, apo edhe në xhaminë më të afërt. Regjistrimet janë të hapura deri më 18 shtator, thotë kryeimami i BI-së së Ulqinit Ali Bardhi.

Share.