Reagon edhe PSD: Valdanosi të kthehet dhe jo të ndërrohet

0

Në lidhje me aferën për ndërrimin e Valdanosit për tokën në Nikshiq, ka reaguar e dhe Këshilli komunal i Partisë Socialdemokrate në Ulqin. Ato kanë bërë thirje që pushteti lokal të bëjë publike kërkesën e Ministrisë së financave, e cila sipas tyre duhet të kthejë Valdanosin pronarëve të mëparshëm dhe jo të konsiderojë dhënien e tij personave privat. Sipas kësaj partie, kushtet për kthimin e Valdanosit janë pjekur me kohë dhe procedura po zvarritet pa arsye.

Share.

Comments are closed.