REAGON BASHKIMI EVROPIAN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deklatatat e Kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama dhe të Ministri të Punëve të Jashtme të Kosovës Hashim Thaçi për bashkimin e Shqipërisë me Kosovën janë provokim i papranueshëm dhe nuk janë në harmoni me politikën e bashkëpunimit në rajon, ka bërë të ditur zëdhënësja e Komisionit Evropian Maja Kociançiq.
Kociançiq ka reaguar ndaj deklaratës së kryeministrit Rama se me ministrin e Punëve të Jashtme të Kosovës, të thënë në Ulqin mbi “bashkimin klasik të Kosovës dhe Shqipërisë”, nëse Tirana dhe Prishtina nuk ia dalin që të bashkohen në kuadër të BE-së.

Share.