Ravja: Pandemia ka ndikuar në ekonominë e vendit shumë keq

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Virusi korona përveç që ka ndikuar në ekonominë globale, ka ndikuar edhe në atë të vendit tonë shumë keq, thotë për Televizionin Teuta afaristi Ruzhdi Ravja. Industria kryesore është turizmi, atëherë mund të konstatohet që virusi do të lërë pasoja, por të cilat do të tejkalohen thotë Ravja. Tregu për momentin është stabil dhe nëse vazhdohet kjo krizë secili biznes do e përjetoj, por sipas Ravjes  ulje të pagave të punëtorëve nuk do të ketë, do të mundohen që të mbajnë fuqinë puntore me pagat e deritanishme.

Share.