Radunoviq: Bojkoti po jep sukses

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputeti i Frontit Demokratik Sllaven Radunoviq, tha se bojkoti i opozitës po i shkakton regjimit probleme të mëdha , dh e po detyrohet që të aktivizojë Kacinët dhe Tanokët e vet. Radunoviq tha se raporti i Komisionit Evropian ku organizimi i zgjedhjeve cilësohet si i rregullt, nuk meriton koment nga njerëz serioz.

“Shpresoj se kolegët nga opozita të cilët morën pjesë në Qeverinë kalimtare tashmë e kanë të qartë se çdo bashkëpunim me Gjukanoviq i shërben vetëm këtij të fundit që të prezantohet si lider demokratik”, tha në mes tjerash Radunoviq.

Share.