RADULOVIQ : “ NË SHËNJESTËR DISA AMBASADORË “

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria malazeze ka vendosur të tërheqë disa ambasadorë të tjerë malazezë, konfirmoi Ministri i Jashtëm Gjorgje Raduloviq.

 

Pas një takimi me Ministrin e Jashtëm Suedez dhe Kryetarin e Përgjithshëm të OSBE-së An Linde, ai tha se ata morën vendimin për të tërhequr vëmendjen me qëllim që të përfaqësojnë politikën e tyre në mënyrë autentike.

 

“Të gjithë ambasadorët janë të njohur me këtë dukuri. Ne kemi dhënë një kornizë kohore plotësisht të arsyeshme në të cilën ata duhet të kthehen në vend dhe në ministri, “tha Radulović.

 

Sipas mediave, në shënjestër  janë ambasadorja e Malit të Zi në Kombet e Bashkuara Milica Pejanoviq Gjurishiq, ambasadori në Kroaci Bor Vucinic, ambasadori në Slloveni Vujica Lazoviq, ambasadori në Argjentinë Srgjan Stankoviq, ambasadori në Mbretërinë e Bashkuar Vladimir Beratoviq dhe Ambasadori i Malit të Zi në Këshillin e Evropës Zoran Jankoviq.

 

 

Share.