QKI “Malësia”: Ekspozitë e piktorit Qazim Muja

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve „Art Club“ në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative „Malësia“ do të organizojnë ekspozitën figurative „Refleksione“ të piktorit Qazim Muja. Ekspozita hapet më 20 qershor 2019, ora 20:00, në QKI „Malësia“ në Tuz.

Share.