QKI “Malësia”: Ekspozitë e piktorit Qazim Muja

0

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative “Malësia” do të organizojnë ekspozitën figurative “Refleksione” të piktorit Qazim Muja. Ekspozita hapet më 20 qershor 2019, ora 20:00, në QKI “Malësia” në Tuz.

Share.