Qiramarrësit e plazheve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qiramarrësit e plazheve që i takojnë shoqatës turistike malazeze presin që kompetentet për vitin e ardhshëm të ulin çmimet e qiras 50 %.

Ata janë dakorduar me një takim se krahas problemeve të shumta sivjet janë ballafaquar edhe me motin me shi që për çdo ditë ka ndikuar në humbje të mëdha në afarizëm dhe në këtë ndërlidhje pritet reagimi i shtetit dhe ndihma  që të zbus efektet negative.

Share.