Qeveria nuk mund të përmbushë tërë mandatin e saj

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Malit të Zi nuk mund të përmbushë të gjithë mandatin, dhe zgjedhjet e reja janë vetëm çështje kohe, tha udhëheqësi i  Iniciativës të  Qytetarëve Kroat , Adrijan Vuksanoviq.

“Për momentin, ne as nuk e dimë kush e përbën shumicën parlamentare. Unë jam afër idesë së paraqitur nga presidenti i Partisë Boshnjake, Z. Ibrahimoviq, në lidhje me një qeveri teknike që do të përgatisë zgjedhjet e reja dhe ata janë vetëm çështje kohe, “tha Vuksanoviq në një intervistë  dhënë gazetës “ Pobjeda”.

Ai vuri në dukje se për  këtë parti kjo është “një kohë e rritjes së qetë që do të ketë një manifestim në të ardhmen e afërt”.

“Në të vërtetë  në këto rrethana të vështira  ne po tregojmë gjallëri. Unë nuk mund të llogaris nga 30 gushti atë që kemi bërë. Ne kemi mbajtur dinamikën  e punës dhe jemi gati të kthehemi,” tha Vuksanoviq.

Kur u pyet se si e vlerëson punën e Qeverisë së Malit të Zi, Vuksanoviq  tha keq, duke deklaruar se ai e thotë këtë si qytetar, dhe jo si politikan.

Share.