Qeveria: Interneti nuk është nën kontroll

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria e Malit të Zi ka përgenjështurar lajmin e plasuar në disa rrjete sociale se interneti në vend ndodhet nën mbikqyrje dhe se mund të priten restriksione në qasjen ndaj tij. Ato kanë paralajmëruar se organet zyrtare janë duke marrë masa  për të kualifikuar veprime të tilla që eventualisht mund të jenë në kundërshtim me ligjin, thuhet në njoftimin e qeverisë në rrjetin social Twitter.

Share.