Qeveria e ekspertëve ka përkrahjen e Britanisë së Madhe

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qeveria eksperte është në rrugën e duhur dhe  mori mbështetje të fortë nga Britania e Madhe, tha Kryeministri Zdravko Krivokapiq pas takimit me homologun e tij britanik Boris Johnson, duke shtuar se ai nuk do të heqë dorë nga rrugëtimit i nisur. Në një deklaratë për media, ai tha se ky është një moment historik  për vendin tonë, kur Kryeministri i Mbretërisë së Bashkuar pret Kryeministrin e Malit të Zi.

“Është një shenjë se bashkëpunimi ynë po shkon në një drejtim të ri gjatë përmirësimit të marrëdhënieve dypalëshe, si dhe mbështetjes së fortë për Malin e Zi në rrugën e tij të reformave,” deklaroi Krivokapiq.

Kjo siguri, siç tha ai, u mor jo vetëm nga Johnson, por edhe nga të gjithë bashkëbiseduesit me të cilët u takuan. “Ky është një fillim i ri për vendin, në të cilin Mali i Zi po shkon drejt vendosjes së rregullit, stabilitetit dhe, natyrisht, ngritjes së kapaciteteve ekonomike në drejtim të forcimit të ekonomisë dhe turizmit,”  tha ndër të tjera Krivokapiq.

Share.