Qetkoviq -Një vit më të sukseshëm për të gjithë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Andrija Qetkoviq ,kryetar i Këshillit Komunal të Partisë Popullore Socialiste , përmes ekranit të Tv Teuta uroi festën e Vitit Të Ri të gjithë qytetarëve të Komunës së Ulqinit duke ju dëshiruar që Viti 2017 të jetë më i sukseshëm dhe i begatë se viti 2016.

“Nuk e di a është optimizmi im i bazuar në gjendjen ekonomike shumë të rëndë në qytetin tonë dhe në përgjithësi në Mal të Zi, por pa marrë parasyshë dëshira ime është që të kemi vit më të bukur,më të sukseshëm se vitin që lamë pas” tha ndër të tjera  Qetkoviq, për TV Teuta.

Share.