Qetkoviq: Gjeka duhet të japë dorëheqjen për arsye morale

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Këshillit Komunal të Partisë Socialiste Popullore në Ulqin Andrija Qetkoviq, deklaroi për televizionin Teuta se kryetari i Komunës Fatmir Gjeka duhet të japë dorëheqjen të paktën për arsye morale, pasi nuk është në gjendje të sigurojë shumicën për mbledhjen e Kuvendit.

“Kur nuk ka shumicën e atyre që e kanë zgjedhur atëherë dorëheqja është e pashmangshme” tha Qetkoviq, dhe shtoi se situata aktuale nuk i sjell asnjë të mirë qytetarëve të Ulqinit.

Share.