Qendra per Kulture hap konkurs per Fesrivalin e XIII-te Kenges per femije

Qendra per Kulture hap konkurs per Fesrivalin e XIII-te Kenges per femije

0
Qendra per Kulture   ne Ulqin  ka shpallur konkurs  per Fesrivalin e 13 te Kenges per femije . Konkursi do te jete i hapur deri me date 10 te ketij muaji , dhe interesimi nga ana e femijeve tashme ka filluar. Keshtu deklaroi per TvTeuta ne emer te organizatoreve , regjisorja Edina Mustafiq.
Te drejte pjesmarrjeje kane femijet nga mosha 6 deri ne moshen 14 vjecare.
Sipas organizatoreve , Festivali i 13 i Kenges per femije do te zhvillohet kah fundi i muajit dhjetor .
Te gjithe femijet e interesuar per te qene pjese e ketij festivali mund te paraqiten ne ambijentet e Qendres per Kulture apo permes numrave te vendosur ne dispozicion.
Shpenzimet per kompozimin e kengeve do te mbulohen nga organizatoret.
Suprizat sipas regjizores Mustafiq , nuk do te mungojne gjate ketij edicioni.
Ne varesi te numrit te konkurenteve eshte parapare qe ky festival te zgjase dy nete , ku fituesi do te shperblehet me realizimin falas te videoklipit te kenges me te cilen eshte prezantuar.
Pjese e ketij festivali do te jene edhe femije nga vende te ndryshme te Malit te Zi dhe nga rajoni.
Please follow and like us: