QENDRA KULTURORE ULQIN RIKTHEHET ME “NATE POEZIE ” PAS NJE VITI PUNE ONLINE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas reth një viti pune online Qenda Kulturore ne Ulqin i është rikthyer fuksionimit normal  me aktivitetin “ Natë Poezie “ me gjimnazistet e Ulqinit.Drejtori I Qendres Kulturore Musa Hoxha per TvTeuta deklaroi qe me lehtesimin e masave epidemiologjike kane vendosur ti rikthehen punes se regullt , duke shpresuar qe edhe gjate periudhes ne vazhdim te kene mundesi  te sjellin gjera te bukura .

E vecanta e ketij aktiviteti kulturore eshte qe I eshte kushtuar krijuesve vendas . Nxenesit e Gjimnazit : Diandra Kocan , Arber Seferi , Edita Kovacevic , Anesa Veliq , Sanja Causevic , Endrit Seferi , Iva Minic , Kujtesa Kurti , Irena Selcanin , Andjela Nilovic dhe Amra Demiri  te shoqeruar nga Imi Nimanbegu ne Piano performuan poezite e Hajro Ulqinakut , Andrej Nikolajdis , Hajredin Kovacit e shume krijuesve te tjere .

Per pjesen muzikore eshte perkujdesur Diellza Rama.

Arjona Resulani

Share.