PUSHIMI MJEKESORE 15 DITE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ne te ardhmen mjeku i zgjedhur  pacienteve mund te ju jap pushim mjekesore me se shumti 15 dite. Kjo regulle e re e implementimit, sipas resorit shendetesore eshte vendosur per shkak te prevencionit te semundjeve dhe zbulimit te hershem te diagnozave te semundjet e ndryshme, si dhe kontrollimin e lejes se pushimit mjekesore. Pas pushimit prej 15 ditesh, me gjate pushimin mjekesore do ta caktoje komisioni perkates.

 

Share.