PUNA E PA LODHËSHME E ZJARRËFIKËSAVE (VIDEO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dhe pas më shumë se 24 orë, zjarrëfikësat e Shërbimit të mbrojtjes dhe shpëtimit të Ulqinit janë duke punuar me intensitet për të ndaluar zjarrin i cili ka sulmuar Malin e bardhë, Mahallën e Re dhe Valdanosit. Kushtet e papërshtatëshme atmosferike e kanë vështirësuar procesin e fikjes.

Përveç zjarrëfikësave të komunës së Ulqinit në ndihmë kanë ardhur dhe ekipet tjera nga komunat e Malit të Zi.

Share.