Publikohet renditja e listës zgjedhore për zgjedhjet e Tuzit

0

Komisioni Koomunal Zgjedhor i Tuzit ka bërë përzgjedhjen e renditjes së subjekteve politike për zgjedhjet e Tuzit që do të mbahen me 3 mars. Me numrin rendor 1 do të jetë Partia Demokratike e Socialistëve,  2 – Partia Socialiste Popullore, 3- Mali i Zi Demokratik, 4- Socialdemokratët, 5- Forumi Shqiptar dhe 6- Partia Boshnjake. Në këto zgjedhje partitë shqiptare të mbledhura në Forumin Shqiptar synojnë të marrin shumicën dhe të jenë pjesë e qeverisjes në komunën më të re në Mal të Zi.

 

 

 

foto: malesia.me

Share.

Comments are closed.