Proteste në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Para ndërteses së kuvendit të komunës së Ulqinit për sot, të premten është paralajmëruar proteste për shkak të, siç thuhet gjendjes së përgjithshme në shkollat shqipe. Nismëtar i ketij tubimi është gazetari Gëzim Ibroçi i cili deklaron se qëllimi i tij është që njerëzit të tregojnë pa marrë parasyshë dallimet politike, fëmijet e tyre duhet të mësojnë nga tekstet e duhura shkollore, dhe të luftojnë për barazi me koleget e tyre në shtet.

Share.