Propozohet implementimi i të dieles pushim

0

Dhoma ekonomike e Malit të Zi ka përkrahur një pjesë të kompanive tregatre për vendosjen e të dieles pushim, e cila sipas tyre do të krijonte kushte më të mira pune për puntorët dhe do të ndikonte më mirë në rendimentin e tyre. Sipas tyre kjo nuk do të ndikonte në punën e kompanive, pasi të ardhurat do të shpërndaheshin në ditët e tjera. Hezitim ekziston për shtëpiat e malltave, të cilat punën më të madhe e kanë të dielave, për të cilat mund të bëhet përjashtim. Nga Dhoma ekonomike kanë thënë se janë të kënaqur që kjo iniciativë ka ardhura nga punëdhënësit, çak do të kontribuojë në vendosjen e dialogut social.

 

Share.

Comments are closed.