Pronarët e shtëpizave në Bunë bëjnë thirrje për kompromis

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pronarët e disa shtëpizave në bregun e Bunës, të cilat ndodhen në listë për rrëzim, kanë bërë thirrje për një kompromis me ministrinë , pasi janë të mendimit se objektet e tyre nuk pengojnë punimet në lum dhe nuk ka arsye për rrëzimin e tyre.

Për gazetën “Vijesti” ato kanë theksuar se vendimi i ministrisë për të hequr objektet para afatit të paraparë në vitin 2020, i vendos ata në pozitë të vështirë dhe në mungesë kohore për largimin e tyre. Ato gjithashtu e kanë konsideruar të çuditshëm faktin që bëhet fjalë për objekte për ët cilët pronarët i shlyejnë rregullisht detyrimet e tyre.

 

 

Share.