Promovimi i qytetit – 55 gazetarë nga 20 shtëpi mediatike në Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

55 perfaqesues te 20 shtepive mediatike nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Shqiperia me ftese te OT po qendrojne ne Ulqin per te percjellur tek publiku i tyre ate se cfare qyteti jone ofron kete vit per turistet . Fjalet e gazetareve jane premtuese dhe ngjallin shprese qe me te vertete ky sezon do te rezultoje i sukseshem per Ulqinin . Edhe drejtori i Ot –Ulqin Gzim Hajdinaga deklaroi per tvetuta qe beson qe kete shtator do te jemi me te kenaqur se vitin e kaluar.

Ky grup i gazetareve do te qendroje ne Ulqin gjithsejt 7 dite duke percjellur tek publiku pjeset me te bukura te qytetit tone .

Share.