Promovimi i librit – “Hallalli – standarti sipas nevojës së njeriut”

0

Me datën 24 gusht, në Pallatën Venecia në Kalanë e Ulqinit, do të bëhet promovimi i librit “Hallalli – standarti sipas nevojës së njeriut”, të autorit Aldin Dugonjiq. Përveç autorit, në promovim do të flasin edhe Suad.ef Ukoshata, Arsllan Hajdinaga nga shoqata për ekonominë islame, si dhe drejtori i medresesë “Mehmed Fatih”, Fuad Çekiq. Promovimi fillon në oërn 20.15 minuta.

Share.