Programi i Ramazanit në TV Teuta- Tema: Nata e Bedrit

0

Sonte në TV Teuta, në kuadër të Programit të Ramazanit, në ora 19.30 mund të ndiqni ligjeratën me temë: Nata e Bedrit.

Mysafir në studio do të jetë Mujdin ef. Milaimi, Kryeimam i Bashkesise Islame Mexhlisi ne Tivar dhe Kryetar Qendres Islamike te Tivarit.

Share.

Comments are closed.