Programi i Ramazanit në TV Teuta- Tema: Dobitë dhe etika e agjërimit

0

Sonte në TV Teuta, në kuadër të Programit të Ramazanit, në ora 19.30 mund të ndiqni ligjeratën me temë: Dobitë dhe etika e agjërimit.

Mysafir në studio do të jetë Midhat Jashiq.

Share.

Leave A Reply