Pritet rënie e çmimeve të naftës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej javës së ardhëshme pritet rënie e çmimeve të derivateve të naftës edhe në Mal të Zi, ka njoftuar ministrja e ekonomisë Dragica Sekuliq, por për momentin nuk dinet se sa do të jetë kjo rënie. Në tregjet botërore
ditet e fundit ka pasur rëndie drastike të çmimeve të naftës, si pasojë e përhapjes së koronavirusit dhe mosmarrëveshjeve në mes vendeve të OPEC-ut  .

Share.