PRITET PERGJIGJA E GJUKANOVIQIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri i Malit te Zi Millo Gjukanoviq pritet te pergjigjet ne listat e kandidateve per ministra ne Qeverine kalimtare te cilat i ka dorezuar  opozita.

Kandidaturat per poste ministrore i kane derguar DEMOS-i, URA dhe Partia Socialdemokrate, por edhe Partia Popullore Socialiste e cila pervec ministrit te bujqesise,kerkon edhe ministrin e financave.

Pasiqe kryeministri te formoje listen e ministrave te rinj, do te mbahet edhe mbledhja e Kolegjiumit te kryetarit te Kuvendit dhe keshillit ligjdhenes.

Perfaqesuesit e opozites vleresojne se vendimi  pritet nga kryeministri Gjukanoviq, kurse nga Partia Demokratike e Socialisteve presin nje liste unike te opozites, ashtu sic parashihet me Marreveshtje.

Share.