Prej sot rregullta të reja për importin e automjeteve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga dita e sotme në Mal të Zi nuk do të mund të importohen automjete të cilët nuk e plotësojnë standardin EURO 4, kurse nëse bëhet fjalë për makina të reja, atëherë standardi EURO 6 është minimumi. Këto ndryshime u paralajmëruan që në muaji maj me qëllim të rritjes së sigurisë në komunikacion dhe uljes së ndotjes së ambientit. Gjatë vitit të kaluar në Mal të Zi janë importuar 21.630 automjete, shumica nga Gjermania , Holanda dhe Franca.

Share.