Policia do të kontrollojë rreptë respektimin e masave të reja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Punonjësit e policisë do të bëjnë kontrolle të rrepta në mënyrë që të sigurojnë respektimit të masave të reja për pengimin e përhapjes së korona virusit, thonë nga Drejtoria e policisë. Siç  theksohet, vëmendje e veçantë do ti kushtohet kontrollimit të vërtetimeve për qarkullim nga qytetet në të cilat , me masat e reja, qytetarëve u ndalohet ndalja. “Është e nevojshme që individët të kenë vërtetim të vulosur i cili fillon të jetë në fuqi prej me 1 mars”, thuhet në kumtesë. Nga drejtoria e policisë u kanë bërë apel qytetarëve që ti respektojnë masat e parapara dhe në këtë mënyrë të bëjnë më të lehtë punën e pjesëtarëve të policisë në terren dhe tu shmangen dënimeve.

Share.