Policët prej nesër me uniforma të reja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prej nesër policët në Mal të Zi do të kenë uniforma të reja, në përputhje me urdhërin e Ministrisë së mbrendshme të 30 shtatorit, në bazë të nenit 38 të Ligjit për entet shtetërore.

Uniforma e re e cila u prezantua qysh në janar të këtij viti, është më komode dhe më e përshatatshme për aktivitetet e policëve, dhe me karakteristikat e veta është në përputhje me standardet europiane

Share.