Policët Komunal për trajnim në Danillovgrad

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Disa pjestarë të plicisë komunale të Ulqinit ndodhen në trajnim 1 mujor në akademinë policore të Danillovgradit, pasi ligji i ri parashikon përdorimin e mjeteve shtesë në punë.

Sipas këtij ligji, policët komunal do të kenë të drejtë përdorimin e mjeteve kufizuese si prangat e duarve dhe shkopinjtë e gomës.

Në trajnim ndodhen policët Amir Mehmedoviq, Shpend Kotorri dhe Edin Efendija.

Share.