Plazhi MCM i përgatitur për sezonin turistik

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pronari i plazhit dhe restorantit  MCM  Hajdar Murati është optimist për një sezon të suksesshme. Ai për Televizionin Teuta u shpreh se do të jetë i kënaqur nëse ky sezon do arrijë vetëm 50 deri 60% të rezultateve të vitit të kaluar.

“ Qyteti ynë me vite të tëra ballafaqohet me probleme të njëjta të cilat janë dukuri të shëmtuara dhe në këtë drejtim duhet angazhuar të gjithë, por në veçanti institucionet përkatëse. Vend parkingjet, lypsarët, qentë endacak, janë disa nga problematikat  që kërkojnë një zgjidhje të menjëhershme “u shpreh Hajdari.

H.Nelaj

Share.