Plani Sërb për Kosovën

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Plani për zgjidhjen e statusit së Kosovës, sipas informatave të “Veçernje Novosti”, duhet të jetë i gatshëm para se të arrihet një marrëveshje përfundimtare në Bruksel për normalizimin e marrëdhënieve mes Prishtinës dhe Beogradit zyrtar.

Sipas njoftimeve të mëparshme, dokumenti i ri mes Beogradit dhe Prishtinës do të duhet të nënshkruhet kur të përmbushen detyrimet sipas marrëveshjes së parë mbi parimet e normalizimit të marrëdhënieve.

Share.