Pjesëmarrëset e eventit të bukurisë Miss Globe vizituan Komunën  e Ulqinit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

56 vajza nga vende të ndryshme  të botës që konkurojnë për kurorën e ,,Miss Globe 2018,, vizituan komunën e Ulqinit ku u pritën nga udhëheqësit komunal. Ky aktivitet  e kthen Ulqinin  në një vend  jo vetëm të konkursit  të bukurisë por  promovon edhe turizmin. Vajzat pjesëmarrëse  kanë vizituar  pjesë interesante të Ulqinit dhe rrethinës  dhe kanë mbetur të mahnitura  me pejsazhet e mrekullueshme të Ulqinit.Finalja e  madhe e  eventit do të mbahet në Tiranë.

Share.